کنجد ایرانی با پوست 500گرم

98,000 تومان

توضیحات

کنجد ایرانی با پوست، به عنوان ضد آفتاب نیز به کار می‌رود. این محصول اثر ضد باکتریایی دارد و به عنوان مسکن، بسیار موثر است. در ضمن، باعث تنظیم قند خون می‌شود و به دلیل همین ویژگی، در درمان دیابت نیز نقش فعالی دارد. دراینجا شما می‌توانید کنجد ایرانی با پوست و سایر محصولات کنجدی را با بهترین کیفیت تهیه کنید

 

دانه کنجد یا دانه جاودانگی

دانه کنجد در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری تولید می‌شود و سرشار از پروتئین، مواد معدنی، ویتامین‌ و آنتی‌اکسیدان است و به دلیل داشتن فیبر فراوان به سلامتی دستگاه گوارش کمک می‌کند. خاصیت ضد التهابی کنجد باعث کاهش درد مفاصل می‌شود، برای سلامتی قلب و عروق مفید است و برای درمان کم خونی توصیه می‌شود کنجد مصرف کنید؛ علی الخصوص کنجد سیاه.

انواع کنجد و تفاوت آنها

دانه کنجد بر اساس رنگ به چند دسته تقسیم می‌شود: کنجد سفید، کنجد سیاه، کنجد زرد و کنجد قهوه‌ای. به لحاظ خاصیت تفاوتی زیادی بین انواع کنجد وجود ندارد و تفاوت در رنگ آنها است. از طرفی کنجد سفید بیشتر از انواع دیگر در پخت و پز نان و شیرینی و مصارف غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طعم کنجد سفید شیرین‌تر و دلچسب‌تر است به همین دلیل طرفداران بیشتری دارد. کنجد سیاه نیز به دلیل اینکه از پوسته خود خارج نشده به نسبت بقیه از طعم گس و کمی تلخ برخوردار است ولی بافت تردتری دارد و برای چاشنی یا تزئین غذا از آن استفاده می‌شود.

شرایط نگهداری کنجد

ماندگاری دانه کنجد تا حد زیادی به شرایط نگهداری آن بستگی دارد؛ در ادامه چند نکته برای بالا بردن عمر مفید کنجد توضیح داده می‌شود:

مکان مناسب

بهترین مکان برای نگهداری کنجد، جایی خنک و تاریک به دور از گرما و رطوبت است. نکته مهم این است که هوا و نور می‌تواند روند فاسد شدن دانه کنجد را سریعتر کند.

دما

نگهداری دانه کنجد داخل یخچال یا فریزر تازگی و طراوت آن‌ را حفظ می‌کند. دانه کنجد داخل ظرف در بسته به مدت ۶ ماه داخل فریزر ماندگاری دارد.

ظرف مناسب

ریختن کنجد در ظرف دربسته به افزایش ماندگاری آن کمک می‌کند.

  • بسته بندی باز نشده: دانه کنجد در بسته بندی اصولی می‌تواند تا دو سال دوام بیاورد.
  • بسته بندی باز شده: بهتر است در عرض شش ماه از دانه‌ها استفاده شود.

قیمت خرید کنجد

قیمت دانه کنجد به چند مورد بستگی دارد:

  • خام یا برشته بودن
  • با پوست و بدون پوست بودن
  • رنگ آن
  • کشور تولید کننده آن

کنجد ایران به دلیل مرغوبیت، عطر و طعم بهتر نسبت به مدل تولید شده در کشور هندوستان گران‌تر است. کنجد سفید هندوستان بو و طعم خاصی ندارد و به دلیل ارزان‌تر بودن تقاضای بیشتری در بازار دارد. پاکستان نیز تولید کننده کنجد است که نسبت به کنجد هندوستان کیفیت بهتری دارد و در بازار ایران نیز موجود است.

توضیحات تکمیلی

وزن .5 کیلوگرم
ابعاد 10 × 10 × 25 سانتیمتر

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کنجد ایرانی با پوست 500گرم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *