توضیحات
این چای یکی از نوشیدنی های مناسب برای کسانی است که می خواهند جایگزین مناسبی برای چای پیدا کنند
در میان گیاهانی که نام چای را به خود گرفته اند، چای قرمز یا چای ترش به علت رنگ، طعم و خاصیت ویژه ای که دارد، جایگاه مهمی را به خود اختصاص داده است..
می توان چای ترش را با کمیعسلبه صورت شربت استفاده کرد یا باآب سیب ترکیب کرده و خنک نوشید. ترشی آن و شیرینی سیب به خوبی با هم سازگار می شوند.
این چای را می توان به صورت سرد و گرم همراه مقداری قند یا نبات یا بدون آن به عنوان یک نوشیدنی رژیمی مصرف کرد.
خواص چای ترش
یکی از مهم ترین خواص چای قرمز شباهت ترکیبات آن با انسولین است و به همین جهت این گیاه خواص ضد دیابتی هم دارد. در هند از دانه های این گیاه به عنوان یک دارو برای سستی، گیجی و سوء هاضمه استفاده می کنند.
دم کرده ی این گیاه کاهش دهنده ی فشار خون،خنک کننده ی بدن، رقیق وتصفیه کننده ی خون،کنترل کننده ی کلسترول خون،اختلالات کبدی و صفرایی و همچنین آرام بخش است و برعکس چای که باعث دفع آهن می شود، چای ترش خود یکی از منابع غنی آهن به شمار می آید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.