توضیحات
کاهش خطر ابتلا به سرطان
این روغن سرشار از منیزیم و آنتی اکسیدانه و همین امر در جلوگیری و یا حتی درمان سرطان های مختلف به ویژه سرطان روده نقش مهمی داره. اگر میخوای خطر ابتلا به سزطان کاهش بدی بهتره این روغن در برنامه غذای ات قرار بدی. البته حواست باشه از مرجعه معتبر خریداری کنی که سالم و ارگانیک باشه.
به کاهش کم خونی کمک می کند
بهبود دیابت نوع ۲
روغن ارده دارای منیزیم که برای بیماران دیابتی بسیار مفیده زیرا با اثر بخشی بر گلی بنکلامید که داروی اصلی کنترل دیابته میتونه این بیماری رو بهبود ببخشه.
جلوگیری از سکته قلبی
روغن ارده کنجد به دلیل دارا بودن اسید های چرب غیر اشباع مانند امگا3 و امگا6، نقش مهمی در جلوگیری از سکته قلبی ایفا میکنه. این اسیدهای چرب میتونه به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) در خون کمک کنه، و باعث کاهش تجمع پلاکهای چربی در دیواره های عروق و پیشگیری از انسداد آنها میشه. علاوه بر این، روغن ارده کنجد دارای آنتیاکسیدان های قوی مثل سسامول و سسامین که به کاهش التهاب و جلوگیری از آسیبهای اکسیداتیو به سلولهای قلبی کمک میکنه. مصرف منظم و متعادل روغن ارده کنجد میتونه به بهبود سلامت قلب و عروق، کاهش خطر سکته قلبی و افزایش طول عمر کمک کنه.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.